Hoort u vreemde geluiden? Voelt u zich begluurd? Misschien doolt er wel een geest of spook in uw huis rond. Geen paniek! Hier zijn oplossingen voor.

Heeft u soms het vreemde gevoel dat u gezelschap heeft terwijl u alleen in een ruimte bent? Elke magnetiseur of helderziende zal u vertellen dat er in bijna alle huizen dolende zielen vertoeven.

Alle dagen Halloween!

Dit paranormale doch vaak voorkomende verschijnsel kan dergelijke proporties aannemen dat het er sommige eigenaars toe drijft om hun goed te verkopen. Gevoelige zielen en kinderen zouden bijzonder ontvankelijk zijn voor deze ronddolende entiteiten. Volgens de ‘urban legend’ (of volgens de zeer ernstige theorieën van deze wetenschappers – alles hangt van uw standpunt af) zouden deze spoken afkomstig zijn van mensen die in de voorbije eeuwen een gruwelijke dood gestorven zijn. En het is moeilijk om dit niet te geloven: overal ter wereld getuigen bewoners van dezelfde vreemde verschijnselen! Het geluid van voetstappen, gebonk op de deuren, het gevoel dat er iemand anders aanwezig is of zelfs de verschijning van een witachtig halo-effect… Er zijn reeds tal van verschijnselen gemeld.

2_maisons-hantees

Een spookhuis zuiveren

Eender welke geobioloog of magnetiseur kan uw huis aan een kleine lenteschoonmaak onderwerpen. Met behulp van een slinger, toverstok of ander gadget komt deze ‘zielknijper’ de geesten bevrijden die alleen maar hun weg willen vinden. Maar besef goed dat dit gevoel van onbehagen soms gewoon kan voortvloeien uit de slechte inrichting van de kamers of meubels. Een goede oplossing hiervoor bestaat erin uw huis opnieuw in te richten volgens de feng shui methode.

Verkoopt u uw huis? Dan kunt u deze spookverhalen zelfs aanwenden om potentiële kopers op humoristische wijze aan te trekken. Zo heeft een eigenaar zijn huis voor € 321.000 te koop aangeboden, door de potentiële kopers ook de geest aan te bieden van een “halfnaakte oude vrouw die wulpse verhalen vertelt”. Zo zie je maar: alle middelen zijn goed om de aandacht te trekken!

Bent u al dan niet gevoelig voor deze spookverhalen? Aarzel niet om uw zesde zintuig te volgen wanneer u de goederen bezoekt die u op Homelog gevonden heeft!